Provodimo projekt sufinanciran iz EU fondova

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 

Naziv projekta: Uvođenje IKT sustava
Razdoblje provedbe projekta: 23.01.2017. - 23.07.2017.
Naziv korisnika: MM MODEL d.o.o.
Ukupna vrijednost projekta: 567.901,00 kn
EU sufinanciranje projekta: 391.539,00 kn

 

Projekt „Uvođenje IKT sustava“ ima za svrhu optimizirati i informatizirati poslovne procese knjigovodstva i računovodstva, prodaje, servisa, izvještavanja i upravljanja te na taj način omogućiti bolji nadzor, kontrolu i upravljanje pojedinim poslovnim procesima kroz integrirani ERP + Business Control Sustav. BSC je Business Intelligence sustav koji svojom implementacijom i primijenjenim analizama omogućava jednostavnu upotrebu, efikasne analize i izvještavanje. Implementacija sustava će se provesti u nekoliko koraka od nabave IT opreme, ERP i BCS sustava, instalacije kompletnog sustava i implementacije, do edukacije budućih korisnika - zaposlenika.

 

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti poduzeća MM MODEL d.o.o. kroz uvođenje suvremenih IKT rješenja za kontrolu i upravljanje poslovnim procesima te njihovu optimizaciju.

 

Provedbom projekta Uvođenje IKT sustava nabavit će se nova informatička oprema, među kojima serveri i osobna računala i mobilna radna mjesta, implementirati će se integrirani IKT sustav ERP + BCS sa pripadajućim licencama koje će obuhvatiti cjelokupno poslovanje MM MODEL d.o.o.

 

Kontakt za informacije: info@mm-model.hr